Vilka är vi?

Viscoair.se ägs och drivs av:

Sengefabrikken ApS

E-Post: kontakt@viscoair.se

Adress: Frederiksgade 27, 3. - 8000 Aarhus C, Danmark.

VAT: SE502076810601

Viscoair.se ägs av Sengefabrikken ApS med huvudkontor i Århus, Danmark. Vår filosofi är att kvalitet och pris inte nödvändigtvis måste gå hand i hand. 

Våra produkter är noga utvalda och testade; och vi har varit med i hela produktionskedjan. Det är vi själva som har valt råmaterial till våra produkter, så att du kan vara säker på att våra produkter ger dig bästa möjliga komfort. I praktiken innebär det att allt från skum och latex till textilier och fjädring är kontrollerat, noga utvalt, och lever upp till de höga krav som vi ställer på våra leverantörer och producenter. Samtliga av våra produkter produceras dessutom inom EU, och flertalet av dem i Danmark, vilket borgar för en genomgående hög kvalitet.

Vi levererar direkt från fabrik, och hem till dig; vilket innebär att vi hoppar över dyra mellanhänder. Det gör i sin tur att vi kan leverera otroligt hög kvalitet till väldigt låga priser. Hos oss betalar du inte för "" märket "", som står på sängen eller madrassen, utan för själva produkten.

Vi har sålt fler än 10.000 bäddmadrasser och 1500 resårbottenmadrasser i Skandinavien; och därutöver ett antal kontinentalsängar, justerbara sängar, och naturligtvis kuddar och lakan. Vi är beviset för att det går att handla kvalitetssängar, bäddmadrasser och madrasser på internet, utan att bli ruinerad.

Därför skall du handla hos oss: 

  • Låga priser och hög kvalitet!
  • Hög servicenivå!
  • Fraktfri & snabb leverans – mindre än 2-3 dagar på lagervaror, 8-15 dagar på våra sängar!

Vi värdesätter våra kunder, och finns alltid nära till hands för hjälp med val av produkt om du vill byta säng eller madrass. Vi förstår att varje kund har individuella behov.

Vi vill vara din bästa vän när det kommer till sovrummet, och det är anledningen till att vi aldrig lämnar dig i sticket. Vi hjälper dig hela vägen, från val av produkt till ett eventuellt byte eller retur. Hos oss står du aldrig ensam, och vi vet vikten av att som konsument känna sig trygg vid handel på internet.

Det är naturligtvis inte utan anledning som vi säljer tusentals sängar och madrasser i Nordeuropa idag. Förutom denna e-butik så äger vi också www.sengefabriksudsalg.dk (Danmark) samt www.viscoair.de (Tyskland). Dessutom har vi nyligen lanserat ett B2B-koncept på den danska marknaden, där vi förser hotell och vandrarhem med madrasser och sängar.